- Czas przygotowania: 20 min.
 
                        - Czas gotowania: -
 
                       
                        - Trudność: 
                                Łatwy                                                                                            
                        
 
                    
                     Drukuj
                    
                
                
                Bardzo prosta, ale też bardzo smaczna przystawka dla fanów ryb. Roladki nadziewane są puszystym serkiem chrzanowym, który świetnie współgra ze smakiem łososia i nadaje im wyrazistości. U nas zawsze pojawiają się na wigilijnym stole.
                                
                Składniki
                
                
                Przygotowanie
                
                                            - Płaty z łososia rozdzielić, uważając, żeby nie porwać ich na małe kawałki. Każdy płat przekroić na 2 lub 3 części na mniejsze prostokątne płaty o wymiarach mniej więcej 3x6cm.
 
                                            - Nakładać 1/2-1 łyżeczki serka na jeden z węższych końców każdego płata i zawijać w roladki.
 
                                            - Gotowe roladki skropić obficie sokiem z cytryny.
 
                                    
                
                
                
                    
                    Roladki z łososia z serkiem chrzanowym
  
                    
                    
                    
                    
                    
                        
                            - Porcja dla:  - 
 
                            - Czas przygotowania: 20 min.
 
                            - Czas gotowania: -
 
                            - Kalorie:  - 
 
                            - Trudność: 
                                    Łatwy                                                                                                        
                            
 
                        
                        
                    
                    
                    Bardzo prosta, ale też bardzo smaczna przystawka dla fanów ryb. Roladki nadziewane są puszystym serkiem chrzanowym, który świetnie współgra ze smakiem łososia i nadaje im wyrazistości. U nas zawsze pojawiają się na wigilijnym stole.
                    
                    Składniki
                    
                    
                    Przygotowanie
                    
                                                    - Płaty z łososia rozdzielić, uważając, żeby nie porwać ich na małe kawałki. Każdy płat przekroić na 2 lub 3 części na mniejsze prostokątne płaty o wymiarach mniej więcej 3x6cm.
 
                                                    - Nakładać 1/2-1 łyżeczki serka na jeden z węższych końców każdego płata i zawijać w roladki.
 
                                                    - Gotowe roladki skropić obficie sokiem z cytryny.
 
                                            
                 
                
                
                
                
                
                
                    
Może ci się spodobać
                
                
                
                                                            
                        
                        
                            
Dodaj komentarz