- Czas przygotowania: 30 min.
 
                        - Czas gotowania: 20 min.
 
                       
                        - Trudność: 
                                Łatwy                                                                                            
                        
 
                    
                     Drukuj
                    
                
                
                Absolutny hit każdej imprezy! Wyraziste, wyczuwalnie pikantne papryczki nadziewane delikatnym kremowym serkiem i otoczone spieczonym na chrupko boczkiem po prostu rozpływają się w ustach. Polecam zrobić naprawdę dużą porcję, bo znikają w okamgnieniu!
                                
                Składniki
                
                
                Przygotowanie
                
                                            - Papryczki przekroić wzdłuż na pół, odkroić ogonki i wyciągnąć gniazda nasienne z pestkami.
 
                                            - Każdą połówkę wypełnić serkiem, a następnie owinąć całym lub połową plasterka boczku (zależnie od wielkości papryczki). Wolną końcówkę plasterka najlepiej jest zawinąć na spód papryczki.
 
                                            - Piekarnik nagrzać do 200st.C (termoobieg) i piec papryczki przez 20 minut. Po wyjęciu przestudzić minimum 10 minut. Podawać ciepłe lub na zimno.
 
                                    
                
                
                
                    
                    Papryczki w boczku
  
                    
                    
                    
                    
                    
                        
                            - Porcja dla:  - 
 
                            - Czas przygotowania: 30 min.
 
                            - Czas gotowania: 20 min.
 
                            - Kalorie:  - 
 
                            - Trudność: 
                                    Łatwy                                                                                                        
                            
 
                        
                        
                    
                    
                    Absolutny hit każdej imprezy! Wyraziste, wyczuwalnie pikantne papryczki nadziewane delikatnym kremowym serkiem i otoczone spieczonym na chrupko boczkiem po prostu rozpływają się w ustach. Polecam zrobić naprawdę dużą porcję, bo znikają w okamgnieniu!
                    
                    Składniki
                    
                    
                    Przygotowanie
                    
                                                    - Papryczki przekroić wzdłuż na pół, odkroić ogonki i wyciągnąć gniazda nasienne z pestkami.
 
                                                    - Każdą połówkę wypełnić serkiem, a następnie owinąć całym lub połową plasterka boczku (zależnie od wielkości papryczki). Wolną końcówkę plasterka najlepiej jest zawinąć na spód papryczki.
 
                                                    - Piekarnik nagrzać do 200st.C (termoobieg) i piec papryczki przez 20 minut. Po wyjęciu przestudzić minimum 10 minut. Podawać ciepłe lub na zimno.
 
                                            
                 
                
                
                
                
                
                
                    
Może ci się spodobać
                
                
                
                                                            
                        
                        
                            
Dodaj komentarz