- Czas przygotowania: 30 min.
 
                        - Czas gotowania: -
 
                       
                        - Trudność: 
                                Łatwy                                                                                            
                        
 
                    
                     Drukuj
                    
                
                
                Lekka i prosta sałatka napakowana różnorodnymi smakami. Bazę stanowi kasza kuskus, która nie wymaga gotowania, dzięki czemu całość przyrządza się naprawdę szybko. Wędzony łosoś spotyka w tej sałatce słoną fetę i zielone zioła, a pomidorki koktajlowe nadają jej delikatności. Koniecznie spróbujcie!
                                
                Składniki
                
                
                Przygotowanie
                
                                            - Kaszę wsypać do miski i zalać gorącym bulionem. Przykryć na kilka minut, żeby kuskus wchłonął cały bulion.
 
                                            - Łososia pokroić dość drobno. Fetę pokroić w kosteczkę, a pomidorki koktajlowe przekrawać na pół lub w ćwiartki, zależnie od ich wielkości. Szczypiorek (lub koperek) drobno posiekać.
 
                                            - Wszystko dodać do przygotowanej kaszy i dokładnie wymieszać. Skropić sokiem z cytryny i jeszcze raz wymieszać.
 
                                    
                
                
                
                    
                    Sałatka z łososiem na kaszy kuskus
  
                    
                    
                    
                    
                    
                        
                            - Porcja dla:  - 
 
                            - Czas przygotowania: 30 min.
 
                            - Czas gotowania: -
 
                            - Kalorie:  - 
 
                            - Trudność: 
                                    Łatwy                                                                                                        
                            
 
                        
                        
                    
                    
                    Lekka i prosta sałatka napakowana różnorodnymi smakami. Bazę stanowi kasza kuskus, która nie wymaga gotowania, dzięki czemu całość przyrządza się naprawdę szybko. Wędzony łosoś spotyka w tej sałatce słoną fetę i zielone zioła, a pomidorki koktajlowe nadają jej delikatności. Koniecznie spróbujcie!
                    
                    Składniki
                    
                    
                    Przygotowanie
                    
                                                    - Kaszę wsypać do miski i zalać gorącym bulionem. Przykryć na kilka minut, żeby kuskus wchłonął cały bulion.
 
                                                    - Łososia pokroić dość drobno. Fetę pokroić w kosteczkę, a pomidorki koktajlowe przekrawać na pół lub w ćwiartki, zależnie od ich wielkości. Szczypiorek (lub koperek) drobno posiekać.
 
                                                    - Wszystko dodać do przygotowanej kaszy i dokładnie wymieszać. Skropić sokiem z cytryny i jeszcze raz wymieszać.
 
                                            
                 
                
                
                
                
                
                
                    
Może ci się spodobać
                
                
                
                                                            
                        
                        
                            
Dodaj komentarz