- Czas przygotowania: 20 min.
 
                        - Czas gotowania: -
 
                       
                        - Trudność: 
                                Łatwy                                                                                            
                        
 
                    
                     Drukuj
                    
                
                
                Pyszna pasta nie tylko dla fanów ryb. Ma wyrazisty smak, a dodatkowi ogórków kwaszonych i cebuli zawdzięcza ciekawą strukturę. Koniecznie przygotujcie z nią mini kanapki, np. z bagietką lub ciemnym pieczywem. Doskonale smakuje sama lub z dodatkiem rzodkiewki.
                                
                Składniki
                
                
                Przygotowanie
                
                                            - Tuńczyka odsączyć i rozdrobnić. W misce do tuńczyka dodać musztardę, majonez i ketchup do uzyskania pasty o konsystencji gęstej, ale dającej się rozsmarować na kanapce.
 
                                            - Jajka i ser żółty zetrzeć na tarce o drobnych oczkach i dodać do pasty.
 
                                            - Na koniec dodać pokrojone w drobną kosteczkę ogórki i cebulę i wszystko dokładnie wymieszać.
 
                                    
                
                
                
                    
                    Pasta z tuńczyka do kanapek
  
                    
                    
                    
                    
                    
                        
                            - Porcja dla:  - 
 
                            - Czas przygotowania: 20 min.
 
                            - Czas gotowania: -
 
                            - Kalorie:  - 
 
                            - Trudność: 
                                    Łatwy                                                                                                        
                            
 
                        
                        
                    
                    
                    Pyszna pasta nie tylko dla fanów ryb. Ma wyrazisty smak, a dodatkowi ogórków kwaszonych i cebuli zawdzięcza ciekawą strukturę. Koniecznie przygotujcie z nią mini kanapki, np. z bagietką lub ciemnym pieczywem. Doskonale smakuje sama lub z dodatkiem rzodkiewki.
                    
                    Składniki
                    
                    
                    Przygotowanie
                    
                                                    - Tuńczyka odsączyć i rozdrobnić. W misce do tuńczyka dodać musztardę, majonez i ketchup do uzyskania pasty o konsystencji gęstej, ale dającej się rozsmarować na kanapce.
 
                                                    - Jajka i ser żółty zetrzeć na tarce o drobnych oczkach i dodać do pasty.
 
                                                    - Na koniec dodać pokrojone w drobną kosteczkę ogórki i cebulę i wszystko dokładnie wymieszać.
 
                                            
                 
                
                
                
                
                
                
                    
Może ci się spodobać
                
                
                
                                                            
                        
                        
                            
Dodaj komentarz