- Czas przygotowania: 15 - 20 min
 
                        - Czas gotowania: -
 
                       
                        - Trudność: 
                                Łatwy                                                                                            
                        
 
                    
                     Drukuj
                    
                
                
                Zielona salsa rodem z meksyku, którą pokochał cały świat. Chociaż guacamole wydaje się proste, to, żeby smakowało naprawdę dobrze, wymaga odpowiedniego przygotowania. Moja wersja zawiera małą niespodziankę, której nie spodziewalibyście się w tradycyjnym guacamole, ale która podbija smak całości. Zapraszam do wypróbowania.
                                
                Składniki
                
                
                Przygotowanie
                
                                            - Awokado przekroić na pół, obrać i wyjąć z niego pestkę. Pokroić na kawałki i wrzucić do miski, a następnie rozgnieść widelcem na pastę.
 
                                            - Cebulę drobno posiekać, pomidora pokroić w kosteczkę i dodać do awokado razem z sokiem z limonki i parmezanem. Następnie dodać przyprawy i wszystko dokładnie wymieszać.
 
                                            - Wstawić do lodówki na 2-3 godziny, żeby smaki się połączyły i podawać z ulubionymi dodatkami.
 
                                    
                
                
                
                    
                    (Nie)tradycyjne guacamole
  
                    
                    
                    
                    
                    
                        
                            - Porcja dla:  - 
 
                            - Czas przygotowania: 15 - 20 min
 
                            - Czas gotowania: -
 
                            - Kalorie:  - 
 
                            - Trudność: 
                                    Łatwy                                                                                                        
                            
 
                        
                        
                    
                    
                    Zielona salsa rodem z meksyku, którą pokochał cały świat. Chociaż guacamole wydaje się proste, to, żeby smakowało naprawdę dobrze, wymaga odpowiedniego przygotowania. Moja wersja zawiera małą niespodziankę, której nie spodziewalibyście się w tradycyjnym guacamole, ale która podbija smak całości. Zapraszam do wypróbowania.
                    
                    Składniki
                    
                    
                    Przygotowanie
                    
                                                    - Awokado przekroić na pół, obrać i wyjąć z niego pestkę. Pokroić na kawałki i wrzucić do miski, a następnie rozgnieść widelcem na pastę.
 
                                                    - Cebulę drobno posiekać, pomidora pokroić w kosteczkę i dodać do awokado razem z sokiem z limonki i parmezanem. Następnie dodać przyprawy i wszystko dokładnie wymieszać.
 
                                                    - Wstawić do lodówki na 2-3 godziny, żeby smaki się połączyły i podawać z ulubionymi dodatkami.
 
                                            
                 
                
                
                
                
                
                
                    
Może ci się spodobać
                
                
                
                                                            
                        
                        
                            
Dodaj komentarz